top of page

COACHES

Sanni Danielsen-Byrstin
Christne Gammelmark
Casper Gammelmark
Robert Larsen
CFR18.jpg
CFR12.jpg
CFR7.jpg
CFR16.jpg
CFR2.jpg

Casper Gammelmark

I november 2013, hoppede jeg med på CrossFit bølgen i det tidligere Nature Crossfit. Sjovt nok lå det samme sted, som CrossFit Roskilde ligger nu. Siden den gang, har jeg konkurreret i CrossFit på professionelt niveau og jeg har blandt andet deltaget i 5 x Regionals (EM) og CrossFit Games (VM) i 2019, hvor jeg opnåede at blive ”20th fittest man on earth”. Jeg har i en længere periode stået for den daglige ledelse af CrossFit Skodsborg, og jeg har gennem årene også uddannet mig til Bachelor i IT & Kommunikation. Før jeg startede til CrossFit spillede jeg professionel bordtennis.

Det der tiltaler mig mest, ved at være træner, er at undervise og guide andre til en sundere hverdag og måske endda et sundere liv. Med min passion inden for kost og træning, er mit mål at kunne bidrage med livsstilsråd der kan mindske livsstilssygdomme. Min professionelle baggrund indenfor træning gør, at jeg er i stand til at vejlede med tekniske detaljer, som udover anvendelse i en træningssituation, også kan benyttes i dagligdagen til at undgå skader, som f.eks. en forstrækning eller måske endda en diskusprolaps. 

Frida Lysdal Rosenkilde

Jeg hedder Fridumse...

Sabrina Månsson Larsen

Christine Gammelmark

Jeg hedder Sabrina...

Sanni Danielsen-Byrsting

Mit navn er Christine...

Som ganske ung trænede jeg bodybuilding. Jeg voksede op fik 2 børn, blev selvstændig skilteteknikker i 16 år. Det er jeg ikke mere, nu er jeg ansat, og har derfor mulighed for at bruge mere tid på træning. 

Jeg har en uddannelse i personlig træning fra Well-come fitness i Waterfront/ Hellerup, en kettelbell level 1 uddannelse samt en TRX uddannelse.

Min CrossFit karriere startede i CrossFit Roskilde, som dengang hed Nature CrossFit. Jeg har således selv trænet CrossFit i 10 år, og været underviser i 8 år. Derudover har jeg konkurreret i sporten siden 2015.

Frida Lysdal Rosenkile
Sabina Månsson Larsen
CFR8.jpg

Robert Larsen

Mit navn er Robert Larsen og jeg står for løbeholdene i CrossFit Roskilde. Siden jeg var en lille knægt har jeg spillet fodbold, hvoraf jeg i mine voksne år har spillet professionelt fodbold i Roskilde. Jeg måtte dog stoppe i starten af 2021 grundet knæproblemer.

Min erfaring indenfor løbeverdenen kommer sig af utallige timer med mange forskellige fysiske trænere på diverse løbebaner- og ruter rundt omkring i landet samt ikke mindst mit virke som fodboldspiller. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt, samtidig med at det er udfordrende og givende, når vi træner sammen - og du kan være sikker på at jeg ikke bare står og kigger, men deltager aktivt i træningen.

CFR35.jpg

Simon Appel

Mit navn er Simon og jeg er 29 år. Jeg er uddannet automontør hos VW i Roskilde.

Min interesse for fitness startede tilbage i slutningen af 2013, hvor jeg lavede mig et nytårsfortsæt om, at jeg ville i bedre form i 2014. Jeg startede i et fitnesscenter, hvor jeg brugte et halv år på hovedløs træning uden nogen videre form for resultater.

Derfra satte jeg mig ned, læste omkring træning samt hvad diverse studier og undersøgelser viste gav positive resultater – herfra tog min egen træning fart.

Jeg har været igennem de fleste træningsformer som eksempelvis styrkeløft, bodybuilding, aerob træning, før jeg fandt frem til CrossFit, som nu fylder en stor del af min hverdag!

Efter jeg selv havde trænet i nogle år med gode resultater og læst internettet tyndt for den nyeste forskning, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville læse en professionsbachelor i fysioterapi.

Jeg tog derfor en gymnasial uddannelse, hvor jeg efterfølgende blev optaget på fysioterapeutuddannelsen – hvor jeg nu har gået et par år.

Jeg har i bund og grund altid haft et ønske om, at kunne hjælpe andre og gøre en forskel – hvad end det handler om smerter, hypertrofi (mere muskelmasse), eller blot at komme i bedre form.

Derfor er jeg glad for nu, at være en del af CrossFit Roskilde, hvor dette nu kan blive en realitet."

CFR3.jpg

Mads Birch Andersen

Jeg er 36 år, og er uddannet socialpædagog. Jeg har dyrket sport hele mit liv, og CrossFit har taget mig med storm.

 

Tilbage i 2012 startede jeg hernede, da det hed Nature CrossFit, og blev total bidt af det, og har været her lige siden, så jeg har over 10 års erfaring. Jeg holder utrolig meget af Crossfit Roskilde, nu også som coach. 

 

Jeg brænder for CrossFit, da det er en sport, hvor man bliver udfordret på mange måder, både fysisk og på et mentalt plan. Det har samtidig en stor inkluderende filosofi, hvor alle kan være med, og det er meget vigtigt for mig som coach. Jeg elsker at sammensætte et fedt program, hvor man netop oplever det, som jeg har beskrevet.

Du skal udvikle dig på din fysik, og samtidig mærke, at du er en del af et stærkt fællesskab. For sammen, kan man så meget mere. Sundhed er både det du kan, hvordan du har det, og det du har sammen med andre.

 

Du er altid velkommen til at hive fat i mig, hvis du har spørgsmål, udfordringer eller har brug for en snak om sundhed og livskvalitet.

 

Det skal være sjovt, at dyrke crossfit, og i det ligger der en masse alvor. For hvis det er sjovt, så bliver du motiveret til at komme igen, og det er det vigtigste for at bevare- og opretholde en sund livsstil .

Crossfit-Roskilde-original-logo-cirkel-rgb_edited.png

Steffen Saxe

Mit navn er Steffen...

Simon Appel
Mads Birch Andersen
CFR32.jpg

Amanda Novakowska Poulsen

Mit navn er Amanda...

Louise Maria Hansen
Amanda Novakowska Poulsen
CFR26.jpg

Adam Rasmussen 

Mit navn er Adam, Jeg er 48 år gammel og far til 2 piger. Som ung spillede jeg fodbold og håndbold på elite niveau, med en udtagelse til ungdomslandsholdet i fodbold som målmand og en bronzemedalje til DM i Håndbold som mine sportslige højdepunkter. Jeg kom 10 år i hæren som befalingsmand med 4 udsendelser og herefter blev jeg uddannet sygeplejerske.
 

Rendte lidt tilfældigt ind i CrossFit i 2008 da det daværende Nature CrossFit åbnede dørene i de lokaler vi nu kender som CrossFit Roskilde, og har aldrig set mig tilbage siden.

 


Som træner har jeg først og fremmest fokus på teknikken og prøver at differentiere fokuspunkter, cues, hastighed og vægt efter det enkelte medlems niveau. Det er vigtigt for mig, at man også så skal man have det sjovt og være en del af et fællesskab, der ofte kan meget mere end bare at træne sammen.

Adam Rasmussen
bottom of page