HOLD

73DC9767-2FC0-4B69-A82E-DE280ECE375B.jpeg

*BEMÆRK AT HOLDPLANEN ER VEJLEDENDE - TILMELD DIG ALTID HOLDET FØR FREMMØDE ELLER KONTAKT OS VIA. INFOCROSSFITROSKILDE.COM FOR NÆRMERE INFO.

WOD

Den traditionelle CrossFit WOD (Workout Of the Day)

Den Traditionelle CrossFit workout, som varierer fra gang til gang og dag til dag. Det betyder at du kommer et hav af forskellige funktionelle bevægelser og kombinationer igennem, samtidigt med at tidsdomænet også varieres. Det medfører gode og hurtige resultater, såsom styrke, fedttab, selvtillid og en bølge af endorfiner. Det skyldes at  din krop hele tiden bliver nødt til at gætte sig til hvad der nu skal ske - ligesom i livet. 

WEIGHTLIFTING

Her nørdes vægtstangsbevægelser med fokus på Clean & Jerk og Snatch

Olympisk vægtløftning består af Clean & Jerk (vend & stød) og Snatch (træk). Det er sporten "Vægtløftning", som er en styrke sport men også en meget teknisk sport, da teknikken begrænser hvor meget vægt du kan flytte. Her arbejdes i dybden med de to discipliner ligefra form af max løft til lettere vægtstangs gentagelser "Barbell Cycling".

RX

Holdet til de erfarne og øvede CrossFittere

Det øvede hold bygger stadigvæk på alle CrossFit's principper, som ses i den traditionelle CrossFit WOD. Her forventes at man har dyrket CrossFit i noget tid, og kender til, og kan udføre, flere af de grundlæggende bevægelser godt. Bevægelser såsom squat, dødløft, pres skal kunne udføres teknisk godt.   

GYMNASTIC

For dig der vil træne gymnastiske bevægelser

Den gymnastiske side af CrossFit'en er her i fokus, hvor det primært vil være din egen krop der skal bevæges i mange forskellige funktionelle variationer.

MOBILITY

Den 5000 år gamle krop og sind praksis

Yoga hos os er med højt uddannede instruktører, som guider dig gennem processen mod kropbevidsthed og tilstedeværelse. På den anden side af en yoga time, er du kommet tættere på sundt vejrtrækningsmønster, smidighed og velvære.

STRENGHT

Her trænes styrke/modstands bevægelser med formålet  muskelopbygning

Styrke kan være mange ting, men modsat gymnastik er fokus her på modstandstræning, som kan variere fra vægte til elastikbånd. Dette er for personen, der ønsker muskelopbygning og/eller genoptræning. Pulsen vil ikke være meget høj, men tilgengæld vil efterforbrændingen være i højsædet efter sådan en muskelaktivering.

FAMILY

Træn sammen som familie og bliv stærkere hver især og sammen

Stå sammen som familie og gennemfør dagens træning, som styrker jer hver især og skaber et endnu stærkere familiebånd. En eller to forældre med et eller flere børn i alderen fra 8-17år kan deltage.