TRÆNERE

Carina Rabjerg Pedersen

Mit navn er Carina og jeg er ny underviser i Yoga. Jeg har dyrket yoga de sidste 5 år og tog i 2019 uddannelsen til Power/Vinyasa yogalærer. Jeg har dyrket mest Vinyasa yoga, som er en dynamisk yogaform med særligt fokus på at forbinde åndedrættet med øvelserne. Et fantastisk supplement til din CrossFit-træning som giver øget velvære, psykisk såvel som fysisk, øget balance og bedre smidighed. Jeg har trænet CrossFit i Aalborg de sidste 2 år (med en coronapause) og har selv oplevet, hvordan min balance og smidighed fra yoga hjælper mig til CrossFit. Jeg er flyttet fra Aalborg til Roskilde i september 2020 pga. mit studie, så jeg vil allerede nu gerne advare dig om, at jysk dialekt kan forekomme

Sanni Danielsen-Byrsting

Som ganske ung trænede jeg bodybuilding. Jeg voksede op fik 2 børn, blev selvstændig skilteteknikker i 16 år. Det er jeg ikke mere, nu er jeg ansat, og har derfor mulighed for at bruge mere tid på træning. 

Jeg har en uddannelse i personlig træning fra Well-come fitness i Waterfront/ Hellerup, en kettelbell level 1 uddannelse samt en TRX uddannelse.

Min CrossFit karriere startede i CrossFit Roskilde, som dengang hed Nature CrossFit. Jeg har således selv trænet CrossFit i 10 år, og været underviser i 8 år. Derudover har jeg konkurreret i sporten siden 2015.

Nikolai Rynkebjerg

Mit navn er Nikolai Rynkebjerg, og jeg er ny vikar i CrossFit Roskilde. Jeg startede med at træne CrossFit primo 2018, hvor Casper Gammelmark tog mig under sine stærke brede vinger. Jeg har været sportsudøver gennem hele livet, hvor jeg både har spillet i håndbold herre ligaen, og har arbejdet som professionel soldat i 5 år.


Jeg har brugt de seneste 2 år på at træne intensivt ud fra CrossFit principperne, og har fået lov at opleve en fantastisk givende udvikling på egen krop. Nu er jeg klar til at videregive teknikker, støtte og egne erfaringer. Jeg glæder mig til også at opleve jeres udvikling.

Louise Hansen

Jeg hedder Louise, og jeg er 21 år gammel og bosat i Holbæk. Til daglig er jeg personlig træner, kostvejleder og folkeskolelærer. De sidste 8 år har jeg dyrket styrketræning, mens jeg har haft 2 år med CrossFit, hvoraf dette er min store interesse. Derudover beskæftiger jeg mig med cykling og løb.

Frederikke Bjerg

Mit navn er Frederikke, og jeg er en del af trænerteam i Roskilde CrossFit. Jeg er uddannet styrketræner gennem DIF og har selv en stor interesse i træning og vægtløftning. Til dagligt er jeg fysioterapeut studerende i Roskilde.

Casper Gammelmark

Mit navn er Casper Gammelmark, jeg er ejer, direktør og træner hos CrossFit Roskilde. Jeg startede med CrossFit på præcis samme lokation som Crossfit Roskilde ligger på nu, dengang hed det Nature CrossFit. Fra den tid (November 2013) til nu, har jeg konkurreret i CrossFit professionelt (CrossFit Games 2019 - 20th fittest man on earth, 5xRegionals - CrossFit Games), kørt CrossFit Skodsborg og fået in Bachelor i IT & Kommunikation. Før jeg startede til CrossFit spillede jeg professionel bordtennis.

Det der tiltaler mig mest, ved at være træner er, at undervise og hjælpe andre til en sundere hverdag og måske endda et sundere liv. Med min passion inden for kost og træning, er mit mål, at kunne give livsstilsråd til at mindske livsstilssygdomme. Min professionelle baggrund gør, at jeg kan give tekniske fif, som kan bruges i dagligdagen til at undgå en forstrækning eller måske endda en diskusprolaps. 

Gergely Szabó (Greg)

My name is Gergely, I'm 25 and originally from Hungary. I have been doing different sports since I was 7 years old and have always been competitive at what I am doing. I am certified Level 2 fitness instructor and lvl3 personal trainer from Bournemouth University in England and besides that I like to spent my free time with self education, like reading from other professionals and of course taking further educations.

I have been doing CrossFit for about 7 years my self and coaching in the area for 5 years. My goal as a coach is to help people become the best version of themselves to open their eyes up and realise their potential. I am committed, grounded and able to help all levels of fitness. This is what keeps me motivated to be able to provide more valid and relevant knowledge to our members and my clients.

 
 
 
 
 
 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now