TRÆNERE

Carina Rabjerg Pedersen

Mit navn er Carina og jeg underviser i Yoga. Jeg har dyrket yoga de sidste 5 år og tog i 2019 uddannelsen til Power/Vinyasa yogalærer. Jeg har primært dyrket Vinyasa yoga, som er en dynamisk yogaform med særligt fokus på at forbinde åndedrættet med øvelserne. Et fantastisk supplement til din CrossFit-træning som giver øget velvære, psykisk såvel som fysisk, øget balance og bedre smidighed. Jeg har trænet CrossFit i Aalborg de sidste 2 år (med en coronapause) og har selv oplevet, hvordan min balance og smidighed fra yoga hjælper mig til CrossFit. Jeg er flyttet fra Aalborg til Roskilde i september 2020 pga. mit studie, så jeg vil allerede nu gerne advare dig om, at jysk dialekt kan forekomme.

Sanni Danielsen-Byrsting

Som ganske ung trænede jeg bodybuilding. Jeg voksede op fik 2 børn, blev selvstændig skilteteknikker i 16 år. Det er jeg ikke mere, nu er jeg ansat, og har derfor mulighed for at bruge mere tid på træning. 

Jeg har en uddannelse i personlig træning fra Well-come fitness i Waterfront/ Hellerup, en kettelbell level 1 uddannelse samt en TRX uddannelse.

Min CrossFit karriere startede i CrossFit Roskilde, som dengang hed Nature CrossFit. Jeg har således selv trænet CrossFit i 10 år, og været underviser i 8 år. Derudover har jeg konkurreret i sporten siden 2015.

Nikolai Rynkebjerg

Mit navn er Nikolai Rynkebjerg, og jeg er ny vikar i CrossFit Roskilde. Jeg startede med at træne CrossFit primo 2018, hvor Casper Gammelmark tog mig under sine stærke brede vinger. Jeg har været sportsudøver gennem hele livet, hvor jeg både har spillet i håndbold herre ligaen, og har arbejdet som professionel soldat i 5 år.


Jeg har brugt de seneste 2 år på at træne intensivt ud fra CrossFit principperne, og har fået lov at opleve en fantastisk givende udvikling på egen krop. Nu er jeg klar til at videregive teknikker, støtte og egne erfaringer. Jeg glæder mig til også at opleve jeres udvikling.

Louise Hansen

Jeg hedder Louise, og jeg er 21 år gammel og bosat i Holbæk. Til daglig er jeg personlig træner, kostvejleder og folkeskolelærer. De sidste 8 år har jeg dyrket styrketræning, mens jeg har haft 2 år med CrossFit, hvoraf dette er min store interesse. Derudover beskæftiger jeg mig med cykling og løb.

Frederikke Bjerg

Mit navn er Frederikke, og jeg er en del af trænerteam i Roskilde CrossFit. Jeg er uddannet styrketræner gennem DIF og har selv en stor interesse i træning og vægtløftning. Til dagligt er jeg fysioterapeut studerende i Roskilde.

Casper Gammelmark

I november 2013, hoppede jeg med på CrossFit bølgen i det tidligere Nature Crossfit. Sjovt nok lå det samme sted, som CrossFit Roskilde ligger nu. Siden den gang, har jeg konkurreret i CrossFit på professionelt niveau og jeg har blandt andet deltaget i 5 x Regionals og CrossFit Games i 2019, hvor jeg opnåede at blive ”20th fittest man on earth”. Jeg har i en længere periode stået for den daglige ledelse af CrossFit Skodsborg, og jeg har gennem årene også uddannet mig til Bachelor i IT & Kommunikation. Før jeg startede til CrossFit spillede jeg professionel bordtennis.

Det der tiltaler mig mest, ved at være træner, er at undervise og guide andre til en sundere hverdag og måske endda et sundere liv. Med min passion inden for kost og træning, er mit mål at kunne bidrage med livsstilsråd der kan mindske livsstilssygdomme. Min professionelle baggrund indenfor træning gør, at jeg er i stand til at vejlede med tekniske detaljer, som udover anvendelse i en træningssituation, også kan benyttes i dagligdagen til at undgå skader, som fx en forstrækning eller måske endda en diskusprolaps. 

Gergely Szabó (Greg)

My name is Gergely, I'm 25 and originally from Hungary. I have been doing different sports since I was 7 years old and have always been competitive at what I am doing. I am certified Level 2 fitness instructor and lvl3 personal trainer from Bournemouth University in England and besides that I like to spent my free time with self education, like reading from other professionals and of course taking further educations.

I have been doing CrossFit for about 7 years my self and coaching in the area for 5 years. My goal as a coach is to help people become the best version of themselves to open their eyes up and realise their potential. I am committed, grounded and able to help all levels of fitness. This is what keeps me motivated to be able to provide more valid and relevant knowledge to our members and my clients.

 
 
 
 
 
 
 

Robert Larsen

Mit navn er Robert Larsen og jeg står for løbeholdene i CrossFit Roskilde. Siden jeg var en lille knægt har jeg spillet fodbold, hvoraf jeg i mine voksne år har spillet professionelt fodbold i Roskilde. Jeg måtte dog stoppe i starten af 2021 grundet knæproblemer.

Min erfaring indenfor løbeverdenen kommer sig af utallige timer med mange forskellige fysiske trænere på diverse løbebaner- og ruter rundt omkring i landet samt ikke mindst mit virke som fodboldspiller. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt, samtidig med at det er udfordrende og givende, når vi træner sammen - og du kan være sikker på at jeg ikke bare står og kigger, men deltager aktivt i træningen.