COACHES

Sanni Danielsen-Byrsting

Som ganske ung trænede jeg bodybuilding. Jeg voksede op fik 2 børn, blev selvstændig skilteteknikker i 16 år. Det er jeg ikke mere, nu er jeg ansat, og har derfor mulighed for at bruge mere tid på træning. 

Jeg har en uddannelse i personlig træning fra Well-come fitness i Waterfront/ Hellerup, en kettelbell level 1 uddannelse samt en TRX uddannelse.

Min CrossFit karriere startede i CrossFit Roskilde, som dengang hed Nature CrossFit. Jeg har således selv trænet CrossFit i 10 år, og været underviser i 8 år. Derudover har jeg konkurreret i sporten siden 2015.

Casper Gammelmark

I november 2013, hoppede jeg med på CrossFit bølgen i det tidligere Nature Crossfit. Sjovt nok lå det samme sted, som CrossFit Roskilde ligger nu. Siden den gang, har jeg konkurreret i CrossFit på professionelt niveau og jeg har blandt andet deltaget i 5 x Regionals (EM) og CrossFit Games (VM) i 2019, hvor jeg opnåede at blive ”20th fittest man on earth”. Jeg har i en længere periode stået for den daglige ledelse af CrossFit Skodsborg, og jeg har gennem årene også uddannet mig til Bachelor i IT & Kommunikation. Før jeg startede til CrossFit spillede jeg professionel bordtennis.

Det der tiltaler mig mest, ved at være træner, er at undervise og guide andre til en sundere hverdag og måske endda et sundere liv. Med min passion inden for kost og træning, er mit mål at kunne bidrage med livsstilsråd der kan mindske livsstilssygdomme. Min professionelle baggrund indenfor træning gør, at jeg er i stand til at vejlede med tekniske detaljer, som udover anvendelse i en træningssituation, også kan benyttes i dagligdagen til at undgå skader, som fx en forstrækning eller måske endda en diskusprolaps. 

Gergely Szabó (Greg)

My name is Gergely, I'm 25 and originally from Hungary. I have been doing different sports since I was 7 years old and have always been competitive at what I am doing. I am certified Level 2 fitness instructor and lvl3 personal trainer from Bournemouth University in England and besides that I like to spent my free time with self education, like reading from other professionals and of course taking further educations.

I have been doing CrossFit for about 7 years my self and coaching in the area for 5 years. My goal as a coach is to help people become the best version of themselves to open their eyes up and realise their potential. I am committed, grounded and able to help all levels of fitness. This is what keeps me motivated to be able to provide more valid and relevant knowledge to our members and my clients.

 
 
 

Robert Larsen

Mit navn er Robert Larsen og jeg står for løbeholdene i CrossFit Roskilde. Siden jeg var en lille knægt har jeg spillet fodbold, hvoraf jeg i mine voksne år har spillet professionelt fodbold i Roskilde. Jeg måtte dog stoppe i starten af 2021 grundet knæproblemer.

Min erfaring indenfor løbeverdenen kommer sig af utallige timer med mange forskellige fysiske trænere på diverse løbebaner- og ruter rundt omkring i landet samt ikke mindst mit virke som fodboldspiller. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt, samtidig med at det er udfordrende og givende, når vi træner sammen - og du kan være sikker på at jeg ikke bare står og kigger, men deltager aktivt i træningen.