PERSONLIG TRÆNING

SØGER DU QUICKFIX ELLER HOLDBARE RESULTATER?

Quickfix kan vi ikke hjælpe med, men vi kan hjælpe dig med at opnå den form du drømmer om og vise dig vejen til et sundere liv, med masser af mental energi og fysisk overskud.

Uanset om målet er vægttab, lavere fedtprocent, øget muskelstyrke eller blot et ønske om at blive “strammet lidt op”, skræddersyer vi alle personlige træningsforløb 100% individuelt.

Med en personlig træner får du en professionel træningsnørd, der brænder for at overdænge dig med al sin træningsviden, motivation og personlige støtte.

HVAD SKAL VI HJÆLPE DIG I MÅL MED?

Alle mål er individuelle og dit personlige træningsforløb er altid 100% skræddersyet og tilpasset, så det matcher dit mål, din motivation og din muligheder.

Vi arbejder meget struktureret og metodisk, men altid med en fleksibel tilgang, hvor dit personlige træningsforløb løbende tilpasses til din udvikling og ikke mindst din (travle) hverdag.

Vi er et FUNKTIONELT FITNESS CENTER

HVOR MANGE TIMER KAN DU KLEMME IND?

Vi kan ikke på forhånd fortælle, hvor lang tid du skal bruge for at komme i mål. Derfor arbejder vi aldrig med en forudbestemt slutdato, men vurderer istedet løbende din udvikling og retter træningen og programmerne til undervejs.

Det er din sikkerhed for at du opnår dit mål i et tempo, der passer præcist til dig og din (travle) hverdag. Du skal blot fortælle os, hvor mange timers træning du kan klemme ind i din hverdag, så skræddersyer vi en personlig løsning til dig. 

HVILKEN TRÆNER SKAL HJÆLPE DIG I MÅL?

Vi har et dedikeret team af personlige trænere, der alle har et solidt teoretisk fundament og en meget bred trænererfaring – alle er kvalitetsbevidste træningsnørder, der arbejder målrettet og metodisk, men altid i øjenhøjde.

Det er din målsætning og personlige ønsker, der afgør, hvilken træner der bedst får dig over målstregen.

DETTE KAN VI HJÆLPE DIG MED

SMID FEDTET

Smid fedtet uden at miste din muskelmasse...

Smid det ekstra fedt, der generer dig, men behold din muskelmasse, og modtag redskaberne til hvordan du beholder din ønskede vægt og kropbygning resten af livet.

ØGET STYRKE

Større muskelmasse, markeret og stærkere...

Øget muskelmasse, styrke eller mere markeret? Hvad end dit mål er, hjælper vi dig og lærer dig hvordan du holder formen fremover.

PERFORMANCE

Performance mål til elitesportsatleter og erhvervsfolk...

Er du eliteatlet eller har du brug for at performe i dit erhverv? Vi har teamet, der har stået i lignende situation som dig, og som kan sparre med dig til, at nå dit performance mål.

SUNDERE LIVSSTIL

Sov, spis og træn bedre...

Skift de dårlige vaner ud med nye gode, som giver dig mere energi, bedre humør og, som giver dig fundamentet for din ønskede krop.

OPTAGELSESPRØVER

Træning for dig, der vil bestå din optagelsesprøve...

Træn med tidligere operatører og få den mentale styrke og fysiske form, der kræves for at klare optagelseskravene til Politiet, Forsvaret, Ambulance, Brand og Specialstyrker.

MOTIVATION

Mental styrke og høj selvmotivation...

Motivations- og mental performance træning, som gør dig stærkere og mere robust. Du bliver i stand til for alvor at gå efter dine mål og håndtere stress og modstand...

ALT DETTE FÅR DU MED

PERSONLIG TRÆNING

100% fokus på dig, dit mål og motivation


1 til 1 træning med en professionel træner, som sikrer at du yder dit bedste, træner sikkert med god teknik hele vejen.

TRÆNINGSPROGRAM

Individuelt, målrettet og 100% effektiv træning

 

Træningsprogrammet designes efter din målsætning, udgangspunkt og motivation, samtidigt med at det løbende tilpasses din udvikling og forbedringer.

KOSTVEJLEDNING

Effektiv strategi, som er tilpasset dig og din (travle) hverdag


Din kostvejledning laves så den matcher dit mål og din hverdag. Det er hverken en kur eller diæt, men en nem, fleksibel og langtidsholdbar plan.

VANECOACHING

Skift sure pligter ud med gode vaner

Du får lavet en personlig vanestrategi, som hjælper dig til at få indarbejdet både kost, træning og søvn som naturlige og gode vaner i din hverdag.

OPSTARTSSCREENING

Kom rigtigt fra start og hurtigst muligt i mål

Du får en grundig opstartstest (Tanita Test) med bl.a. skadesscreening, fedt- muskel- og fedtmåling. Alt sammen for at lave dig det bedst mulige forløb.

KONSTANT TRACKING

Vi holder dig på kursen til du krydser målstregen.


Under hele forløbet, måler vi og tracker din udvikling. Det er for at garantere, at vi hele tiden holder den lige kurs mod målet, så vi undgår at spilde unødig tid, penge eller energi.

FRI PLANLÆGNING

Få planlagt din træning så du altid kan få den passet ind

Træningerne planlægger du og din personlige træner i fællesskab, således at de passer ind i din hverdag.

SUPPORT 24/7

Individuelt, målrettet og 100% effektiv træning

Træningsprogrammet designes efter din målsætning, udgangspunkt og motivation, samtidigt med at det løbende tilpasses din udvikling og forbedringer.

RESULTATGARANTI

Følg din personlige plan og få de ønskede resultater


Du er i gode hænder hos od, og vores metode er afprøvet og den virker. Følger du vores plan og gør det, der kræves, garanterer vi, at du ser resultater.